Wie is Milan Somers - Milan Somers
Milan Somers, hypnose, personal coaching, mental coaching, NLP
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,theme-bridge,bridge-core-2.3.9,woocommerce-no-js,yith-ctpw,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Wie is Milan Somers

Wie is Milan Somers

Milan Somers werkt internationaal met leiders op het gebied van business, politiek, topsport en maatschappelijk leiders.

Gestuwd door een krachtige, innerlijke drijfveer, zet hij mensen aan tot topprestaties in hun vakgebied.

Hij weet ongekende resultaten te behalen met intensieve persoonlijke en mental- coachingsprogramma’s of zinderende seminars waarbij hij grote groepen mensen stimuleert en motiveert en opzweept naar ongekende prestaties!

Bijna ieder mens heeft doelen in zijn leven. Maar zeven van de tien mensen maken hun dromen nooit waar uit angst dat ze zekerheden moeten loslaten, of voor verlies aan status. We leven in het westen te zeer in ons hoofd en te weinig in ons hart.

Milan Somers begon zijn carrière als gerespecteerd spreker en coach vanuit zijn persoonlijke ervaringen.

Op jonge leeftijd besefte hij dat zijn beperkende zelfbeeld werd gevormd door het negatieve beeld dat anderen van hem hadden. Hij realiseerde zich dat dit lage zelfbeeld hem ernstig blokkeerde in het maximale uit zijn talenten te halen.

Wat hij ook zag was dat het niet de anderen waren die hem opzadelen met beperkende gedachten. Dat deed hij zelf door toe te staan dat die gedachten vat op hem kregen. Hij concludeerde dat alleen hijzelf en niemand anders, het enige obstakel vormde dat tussen hem en zijn levensdoelen stond.

Milan begon intensief te bestuderen hoe hij zijn diepste potentieel aan kon boren en kon ontplooien. De veranderingen die hij onderging waren zo fenomenaal dat hij er zijn missie van heeft gemaakt anderen te leren volledig in hun kracht te staan zodat ze het leven kunnen leiden dat ze willen leiden.

Je kunt Milan Somers inhuren om jezelf of anderen niet alleen te motiveren, maar ook en vooral te activeren!