Trainer - Milan Somers
milan somers, hypnose, public speaker, personal coaching, coaching in de sport, trainer, nlp
15041
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15041,theme-bridge,bridge-core-2.3.9,woocommerce-no-js,yith-ctpw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Trainer

Trainer | Milan Somers

Milan Somers zet je weer neer in je persoonlijke kracht.

Volledig en diep verankerd. Door een specifiek op maat ontwikkeld trainingsplan, of door je tijdens een inspirerende opleiding NLP of hypnose, technieken te leren die je de zeggenschap over je eigen leven teruggeven.

Ook reikt Milan Somers als spreker grotere groepen en bedrijven de bouwstenen aan om maximaal te presteren vanuit de innerlijke kracht van mens en organisatie.

Ons brein is meester in het vinden van excuses om dingen niet te doen. Vaak tegen beter weten in. Om niet te stoppen met roken, om niet uit beperkende angsten en fobieën te stappen, om niet de onmacht om keuzes te maken achter je te laten, om niet te luisteren naar signalen van een opkomende burn-out, om niet die stappen te nemen die een relatie weer voedend maken in plaats van destructief, om niet los te breken van beperkende gedachtepatronen, kortom om niet definitief te kiezen voor het krachtige potentieel dat we meedragen.

Je kunt Milan Somers inhuren om jezelf of anderen niet alleen te motiveren, maar ook en vooral te activeren!