Personal / Businesscoaching - Milan Somers
milan somers, hypnose, public speaker, personal coaching, coaching in de sport, trainer, nlp
15045
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15045,theme-bridge,bridge-core-2.3.9,woocommerce-no-js,yith-ctpw,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Personal / Businesscoaching

Personal / Businesscoaching

In de hectiek van onze huidige maatschappij staan de wezenlijke kenmerken van zowel de individuele mens als van bedrijven voortdurend onder druk.

Van alle kanten wordt ons toegeschreeuwd dat we ons aan moeten passen aan de turbulent veranderende wereld om ons heen. En daarin dreigen we voortdurend onszelf kwijt te raken. Dreigen we steeds verder af te komen staan van onze wezenlijke kern. Van wie we ècht zijn.

Milan Somers zet je weer neer in je persoonlijke kracht. Hij is opgeleid door coaches en trainers van wereldniveau en weet op een oordeelloze, ontwapenende, heldere en inspirerende manier mensen te prikkelen en te stimuleren om meer uit zich zelf te halen, om zo op een andere, meer ruimte gevende manier naar zichzelf en de ander te kunnen kijken.

Ook grotere groepen en bedrijven reikt Milan Somers als spreker de bouwstenen aan om maximaal te presteren vanuit de innerlijke kracht van mens en organisatie.

Wil je mijn gratis eBook ontvangen?

Download hier gratis het E-book:
Veranderen gaat sneller dan je denkt.

[wysija_form id=”2″]

Je kent het wel, ergens in je prive en/of zakelijke bestaan komen de vragen; ``Wat wil ik nog doen en bereiken; wat is mijn echte droom en wat doet er nu echt toe?``. Voor mij kwamen die vragen in volle hevigheid en hielden mij intens bezig. Milan toonde mij de weg naar de antwoorden en gaf mij rust en zelfvertrouwen. Praktisch, realistisch en respectvol zonder uit het oog te verliezen dat ik degene was die de antwoorden moest geven. Wim, werkzaam bij een internationale ICT provider.

Je kunt Milan Somers inhuren om jezelf of anderen niet alleen te motiveren, maar ook en vooral te activeren!