Mental Coaching in de sport - Milan Somers
milan somers, hypnose, public speaker, personal coaching, coaching in de sport, trainer, nlp
15043
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15043,theme-bridge,bridge-core-2.3.9,woocommerce-no-js,yith-ctpw,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Mental Coaching in de sport

Mental Coaching in de Sport

Milan Somers laat mensen hun grenzen rigoureus en onomkeerbaar verleggen.

 

 Wat het betekent om grenzen te verleggen, heeft hij niet alleen ervaren toen hij op jeugdige leeftijd de strijd aanging met zijn eigen beperkende gedachten, maar ook als actief sporter op hoog internationaal niveau en als professioneel grensoverschrijdend manager in de sportwereld.

Vanuit zijn ervaring met sport heeft Milan zich gespecialiseerd in het een-op-een begeleiden en coachen van topsporters. Hen zodanig in hun kracht te zetten, dat ze keer op keer topprestaties neer kunnen zetten.

Milan werkt veel aan het zelfvertrouwen van topsporters. Wil je weten hoe hij dit doet en ook meer zelfvertrouwen krijgen? Bekijk dan de video!

Ik heb net een hele goede training gehad! Het lukte bij bijna elke aanwijzing om toe te passen. Precies zoals we het in de coaching uiteen hebben gezet. Een positief resultaat! Het is lang geleden geweest dat ik met zoveel plezier hebben kunnen sporten.

Milan begeleidt sporters uit verschillende disciplines. Een van de topsporters die Milan afgelopen jaar heeft ondersteund, is oud wereldkampioen polsstokhoogspringer Rens Blom.

Milan leert hem en andere sporters beter te presteren door hen mentaal te begeleiden. Door hen niet alleen hun lijf te laten trainen maar ook hun geest.

Milan ondersteunt deze sporters om het maximale uit zichzelf te halen en wordt geprezen door zijn snelle resultaten en no nonsense aanpak.

Door de begeleiding van Milan ben ik weer met plezier aan het presteren. Ik haal meer dan het beste uit mezelf. – Milan Meeuse

Je kunt Milan Somers inhuren om jezelf of anderen niet alleen te motiveren, maar ook en vooral te activeren!